Agrifirm Exlan treedt toe tot ReFerm consortium

Agrifirm Exlan is officieel toegetreden tot ReFerm. ReFerm is een consortium dat zich richt op het verduurzamen van de Nederlandse (melk)veehouderij. Met verschillende partijen in de keten werkt Referm aan een werkbare en kosteneffectieve oplossing…

ReFerm verwelkomt Vattenfall als afnemer van groen gas

Energieleverancier Vattenfall is in maart 2023 officieel toegetreden tot het ReFerm consortium als afnemer van groen gas. Het toetreden van de energieleverancier benadrukt opnieuw het belang van het consortium. Het groen gas wordt geproduceerd uit mest in kleinschalige vergisters bij Nederlandse (melk)veehouders.

ReFerm breidt verder uit met toetreding nieuwe partner Farmcubes

Het samenwerkingsverband ReFerm breidt verder uit met toetreding van een nieuwe partner, Farmcubes.

Consortium ReFerm voor toekomstbestendige veehouderij officieel van start

Het samenwerkingsverband ReFerm is vandaag officieel van start gegaan. ReFerm is een duurzame en economische oplossing voor het stikstofprobleem met als doel een versnelling te geven aan integrale oplossingen voor een toekomstbestendige (melk)veehouderij.

Snelle oplossing stikstofprobleem: 1500 kleinschalige groen gasinstallaties

De realisatie van kleinschalige groen gasinstallaties bij veehouderijen is een eenduidige en technologisch beschikbare oplossing voor het stikstof- en klimaatprobleem binnen de energietransitie. Ekwadraat en de HoSt Groep slaan daarom de handen ineen in het consortium ReFerm en maken zich hard voor de realisatie hiervan.